22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTenis: Echipa de Cupa Davis a Franţei şi-a pierdut bagajele la Munchen

Tenis: Echipa de Cupa Davis a Franţei şi-a pierdut bagajele la Munchen

O parte din bagajele echipei de Cupa Davis a Franţei s-a pierdut pe aeroportul din Munchen, unde delegaţia franceză a schimbat avionul pentru a ajunge la Sibiu, în vederea meciului cu România, din primul tur al Grupei Mondiale.

Unul dintre cei ale căror bagaje au fost rătăcite în Germania este Jo-Wilfried Tsonga, care a refuzat să discute cu reprezentanţii mass-media la aeroportul din Sibiu. Membrii delegaţiei Franţei speră ca bagajele lui Tsonga şi celelalte şase care au fost pierdute, aparţinând jucătorilor şi membrilor staff-ului francez, să ajungă marţi la Sibiu.

Echipa de Cupa Davis a Franţei a ajuns în această după-amiază la Sibiu, în vederea întâlnirii cu România din primul tur al Grupei Mondiale, care se va disputa în perioada 8-10 februarie, în Sala Sporturilor Transilvania.

La sosirea pe aeroport, căpitanul nejucător Guy Forget a declarat că jucătorii săi vor trebui să trateze foarte serios meciurile pentru a le câştiga.

"Pe hârtie suntem favoriţi, dar, ca în orice sport, în tenis nu poţi să prevezi ceea ce se întâmplă decât în momentul în care joci. Eu îl cunosc bine pe Pavel, este un jucător foarte bun, cu multă experienţă. Atunci când este în formă şi motivat, iar acum cu siguranţă va fi, poate să învingă pe oricine. Hănescu este un jucător foarte periculos. Este înalt, cu un serviciu bun, foarte concentrat. În 2007, la dublu am fost învinşi, deşi nu ne aşteptam. Anul trecut am învins, dar meciurile au fost foarte strânse. Va trebui să luăm meciurile foarte în serios pentru a câştiga. Nu ne temem de un jucător anume, ci de calitatea ridicată a tenisului pe care îl joacă românii", a declarat Guy Forget.

Referitor la Tsonga, revelaţia de la Australian Open, Guy Forget a spus: "Întotdeauna este plăcut să ai un jucător cu multă încredere în el, cum este Tsonga. Dar tenisul este un sport în care trebuie să demonstrezi de fiecare dată că eşti bun".

Delegaţia Franţei a fost cazată la Hotelul Romanilor, din Sibiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS