23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Prunea susţine că CFR Cluj se va supune unei decizii de reducere a numărului de străini în echipă

Fotbal: Prunea susţine că CFR Cluj se va supune unei decizii de reducere a numărului de străini în echipă

Directorul Departamentului Relaţii Internaţionale al FRF, Florin Prunea, a declarat sâmbătă că CFR Cluj va pune în aplicare o eventuală decizie a forurilor FIFA şi UEFA de a reduce numărul de jucători în prima echipă.
"Şi echipa naţională are de pierdut pe termen lung dacă vor mai fi aduşi jucători străini în campionatul nostru. În acest sens, ştiu că FIFA şi UEFA negociază cu Uniunea Europeană pentru a restricţiona prezenţa străinilor în echipa. CFR Cluj, care are cei mai mulţi străini, se va conforma", a precizat Prunea.
Preşedintele lui CFR Cluj a declarat în nenumărate rânduri că nu va renunţa la politica de a transfera la echipă numai jucători străini, găsind şi o soluţie în acest sens. "Din 2009 vom avea în lot numai jucători români, adică străini cu cetăţenie. Îi vom însura pe unii dintre ei aici, alţii vor îndeplini toate criterile pentru a dobândi cetăţeni, aşa că nu îmi fac griji. Nimeni nu ne poate opri", a explicat Mureşan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS