12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Piţurcă l-a convocat pe Ionuţ Mazilu în locul lui Daniel Niculae, care s-a accidentat

Fotbal: Piţurcă l-a convocat pe Ionuţ Mazilu în locul lui Daniel Niculae, care s-a accidentat

Atacantul român al echipei Auxerre, Daniel Niculae, s-a accidentat în meciul cu Bastia, jucat sâmbătă în Cupa Franţei, iar selecţionerul Piţurcă a decis ca pentru meciul cu Israel să îl convoace în locul acestuia pe Ionuţ Mazilu, de la Dnepr Dneprpetrovsk.
"L-am pierdut pe Daniel Niculae, care s-a acidentat într-un meci din Cupa Franţei. În locul lui va veni Ionuţ Mazilu, căruia Protasov i-a permis să vină la naţională, deşi convocările fuseseră făcute şi, în mod normal, nu îl mai puteam chema", a anunţat selecţionerul Victor Piţurcă duminică, la reunirea tricolorilor pentru meciul amical cu Israel.
Atacantul Daniel Niculae a fost titular în partida dintre AJ Auxerre şi echipa de ligă secundă Bastia, care s-a impus cu scorul de 3-0. Niculae a fost înlocuit în minutul 72, cu Oliech, în timp ce fundaşul român Gabriel Tamaş a fost trimis în teren în minutul 12, în locul lui Issa Ba. Cel de-al treilea jucător român al lui Auxerre, Vlad Munteanu, şi-a făcut debutul cu prilejul acestui meci la echipa franceză şi a evoluat pe toată durata partidei.
Selecţionerul a mai anunţat că fundaşul Cristian Chivu, pe care nu l-a convocat din cauza unei accidentări mai vechi, este pe cale să revină în teren. "Cristian Chivu este bine, am discutat cu el şi probabil va fi titular în meciul de campionat al lui Inter. Sper să termine partida cu bine şi să nu avem vreo surpriză", a spus Victor Piţurcă.
Meciul amical Israel-România se va disputa pe 6 februarie, de la 20:45, pe stadionul Ramat Gan din Tel Aviv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS