10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Ghioane a fost eliminat în amicalul Şahtior - Dinamo Kiev

Fotbal: Ghioane a fost eliminat în amicalul Şahtior – Dinamo Kiev

Echipa Dinamo Kiev a câştigat la penaltiuri partida desfăşurată, joi seară, împotriva formaţiei antrenate de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, în finala turneului amical din Israel, iar jucătorul român Tiberiu Ghioane a fost eliminat în minutul 110, informează site-ul echipei din Doneţk.
Dinamo Kiev a câştigat partida cu scorul de 5-4, în urma executării loviturilor de departajare, după ce scorul a fost egal la finalul prelungirilor, 2-2. Şahtior a marcat prin Fernandinho, în minutele 86 şi 118, ambele goluri reuşite din penalty, în timp ce Dinamo Kiev a înscris prin Yussuf (90+3) şi Şaţkih (105).
Trei jucători au fost eliminaţi de pe teren, Tiberiu Ghioane, în minutul 110, dar şi Srna (111) şi Fedoriv (103). Mijlocaşul lui Dinamo Kiev, Serghei Rebrov, a fost declarat cel mai bun jucător al turneului din Israel.
Mircea Lucescu nu a fost prezent la conferinţa de presă de după meci pentru că a plecat spre Bucureşti, iar secundul Alexandru Spiridon a declarat că ambele penaltiuri obţinute de echipa sa au fost corecte, dar că jucătorii echipei din Doneţk nu s-au concentrat destul la loviturile de departajare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS