11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Carambol pe DE 70

Circulaţia a fost blocată în această dimineaţă pe DE 70, Alexandria – Bucureşti, în localitatea teleormăneană Drăgăneşti – Vlaşca, din cauza unui accident rutier petrecut în jurul orei 09.00, în care au fost implicate mai multe autovehicule, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră c.
Direcţia Poliţiei Rutiere a desemnat deja mai mulţi ofiţeri specialişti care s-au deplasat la faţa locului. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi la faţa locului.
Precizăm, de asemenea, că ceaţa îngreunează serios siguranţa rutieră pe multe artere importante din judeţele Ilfov, Giurgiu şi Teleorman, vizibilitatea fiind redusă, pe alocuri, sub 50 de metri.
Şi pe Autostrada Bucureşti- Constanţa vizibilitatea este redusă sub 50 de metri pe tronsonul cuprins între kilometrii 12 şi 26.
În acest context meteo-rutier nefavorabil, poliţiştii recomandă şoferilor să ruleze cu maximum de prudenţă şi viteză redusă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS