22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal, amical: Universitatea Craiova - Sturm Graz 1-2

Fotbal, amical: Universitatea Craiova – Sturm Graz 1-2

Universitatea Craiova a pierdut în această seară, cu 2 – 1, primul amical jucat în Antalya, disputat cu echipa Sturm Graz, care a folosit, cu două excepţii, doar rezervele.

 Antrenorul Nicolo Napoli i-a trimis in teren în debutul partidei pe craiovenii Bornescu, Dănănae, Stoica, Mitchell, Rose, Dilevski, V. Găman, Prepeliţă, Wobay, F. Costea şi Tanasă. Potrivit site-ului www.fcuniversitatea.ro, alb-albastrii au deschis scorul chiar in minutul 1, atunci cand Florin Costea a trimis in plasa, din centrul careului, o minge venita de la Tanasa.


   Tot cuplului Costea-Tănasă i-au aparţinut următoarele ocazii: Costea a ratat milimetri cu un şut poarta Kobras, iar ex-pitesteanul Tanasa a reluat putin peste poarta o centrare a decarului Stiintei. Dupa un sfert de ora de joc, Baird a intrat in locul lui Tănasă.

   Minutul 28 a adus egalarera pentru echipa lui Franco Foda, cu o centrare de pe stanga a lui Purcher si o lovitura de cap a lui Perici, fără sperante pentru Bornescu.

   Craiovenii au trecut din nou pe langa gol in finalul primei reprize, cand acelasi Florin Costea a reluat pe spate, dupa o lovitura libera executata de Prepelita, insa Sturm Graz si Universitatea au incheiat primele 45 de minute la egalitate.

   In partea secunda, Stiinta a intrat pe teren in formula Bănică, Dănănae, Barbu, Mitchell, Busu, Dina, Săceanu, A. Ionescu, M. Costea, Gângioveanu şi Baird.

   Dupa o lovitura libera periculoasa a austriecilor, de la 16 metri, Curteanu si Lutu le-au luat locul in teren lui Mitchell si Baird.

   Oltenii au irosit sansa preluarii conducerii, prin Dina (cu capul, din centrarea lui Ionescu) si Mihai Costea (sut puternic, scos din vinclu de portar, dupa o cursa excelenta).

   Cu opt minute inainte de final, fotbalistii din Graz au reusit să înscrie golul victoriei, prin nou-intratul Kaufmann, care a deviat din sase metri o centrare venita din partea dreapta.

  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII