15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateVictoraş Iacob va semna luni un contract cu FC Kaiserslautern până în vara lui 2010

Victoraş Iacob va semna luni un contract cu FC Kaiserslautern până în vara lui 2010

Atacantul Stelei, Victoraş Iacob, a ajuns aseară la un acord cu gruparea germană de ligă secundă FC Kaiserslautern, urmând ca luni să semneze un contract valabil până în vara lui 2010, informează site-ul oficial al clubului din 2.Bundesliga.

"FC Kaiserslautern a avut ieri o rundă de discuţii pozitive cu jucătorul în vârstă de 27 de ani, Victoraş Iacob, de la Steaua Bucureşti. Luni vor fi clarificate ultimele detalii formale ale transferului său. Durata contractului va fi de două sezoane şi jumătate, până în vara anului 2010, iar alte detalii legate de sumele de bani rămân confidenţiale", se arată pe site-ul oficial al clubului german Kaiserslautern.

Antrenorul formaţiei, Kjetil Rekdal, s-a declarat mulţumit de noua achiziţie a clubului: "Sunt foarte mulţumit că am adus un jucător atât de valoros. Are înălţimea de 1,91 metri, este exact ce aveam nevoie".

Iacob, care s-a transferat la Steaua în 2005 de la Oţelul Galaţi, a devenit campion cu roş-albaştrii în 2006, a marcat cinci goluri în zece meciuri de Liga Campionilor, şase goluri în cele 16 partide jucate în Cupa UEFA şi a înscris 44 de goluri în cele 164 de jocuri în care a evoluat în Liga I.

Victoraş Iacob a fost pus pe lista de transferuri de patronul Stelei, Gigi Becali, alături de Dorel Zaharia, Vasilică Cristocea, Marius Croitoru şi Valentin Bădoi, jucători despre care a spus că "nu au valoarea de Steaua".

Noua formaţie a lui Victoraş Iacob, FC Kaiserslautern, ocupă poziţia a 16-a în clasamentul ligii a doua germane, cu 15 puncte acumulate după 17 partide. În 2.Bundesliga evoluează 18 formaţii, liderul campionatului fiind Borussia Monchengladbach, cu 36 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS