14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePOLARIS, în cărţi pentru modernizarea centrului

POLARIS, în cărţi pentru modernizarea centrului

SC POLARIS M HOLDING şi SC URBAN SA Vâlcea au fost declarate câştigătoare ale licitaţiei pentru modernizarea zonei centrale a municipiului Târgu Jiu.

 

 

Societatea de salubritate din Târgu Jiu a intrat în cărţi pentru modernizarea zonei centrale a municipiului, organizată de primărie. SC POLARIS M HOLDING din Constanţa, firma care prestează servicii de salubritate în Târgu Jiu, în asociere cu SC URBAN SA Vâlcea au fost declarate recent câştigătoarele licitaţiei pentru modernizarea centrului municipiului. De proiectul respectiv s-au arătat interesate şapte firme şi asociaţii de firme din România, între care şi societatea POLARIS. Având în vedere anvergura lucrărilor şi dificultatea acestora, firma din Constanţa, familiarizată deja cu municipiul Târgu Jiu, s-a asociat cu URBAN Vâlcea. Cu toate că au depus o ofertă care s-a dovedit a fi câştigătoare, reprezentanţii celor două societăţi trebuie să aştepte eventualele contestaţii.

 

Trei ani de lucrări

 

Ramona Evulescu, purtătoarea de cuvânt a Primăriei Târgu Jiu, a declarat că lucrările au o durată de execuţie de trei ani şi vor fi realizate pe tronsoane. Acestea sunt cuprinse între magazinul Romarta şi Piaţa Revoluţiei. În proiect este prevăzută construirea unei fântâni arteziene şi a unui spaţiu de joacă pentru copii. Va mai fi realizat şi un amfiteatru şi va fi modificat şi spaţiul verde existent în prezent. „Licitaţia a avut loc acum trei zile şi acum suntem în perioada în care aşteptăm să vedem dacă depune cineva contestaţii. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la 12.920.187,32 lei, iar perioada de execuţie este de 36 de luni. Aşteptăm să se rezolve cât mai repede chestiunile legate de procedură, pentru a fi siguri că, în momentul în care vremea o va permite, executantul, indiferent cine va fi acesta, să se apuce de lucru“, a declarat purtătoarea de cuvânt Ramona Evulescu. SC POLARIS are ca obiect de activitate prestările de servicii în salubritate şi urbanism, toaletare, prestări de servicii, utilaje de salubrizare şi construcţii civile şi industriale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS