14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIzmene de miliţieni, scoase la vânzare de Ministerul de Interne

Izmene de miliţieni, scoase la vânzare de Ministerul de Interne

Ministerul de Interne încearcă să scape de urmele adânci lăsate de comunism, scoţând la vânzare prin licitaţie 428 de perechi de chiloţi, aproape 2000 de izmene, o moară cu ciocănele, capace de WC, cai de cavalerie, chiar şi Dacii fabricate în anii '80, notează site-ul Romantica.

Oferta este bogata si variata. Daca papucii nu se potrivesc oricui, cailor din grajd le-ar sta bine pe ulitele satului. Mai ales ca nu sunt orice fel de cai! Oferta este de pe vremea cand generalii erau tovarasi, iar armata era cosmarul tinerelor vlastare ale patriei.

Cel mai mare succes l-au avut Daciile, care erau folosite pe vremuri de politisti sau jandarmi. Calul de tractiune Emanoil a fost vandut abia la a doua strigare.

Jandarmii suceveni au avut insa o mare bataie de cap: cine ar vrea sa cumpere izmene militaresti, chiloti sau papuci de bizon? Au gasit in cele din urma un sprijin in biserica. Asa ca, asezamintele Domnului vor primi desuurile gratis.

Printre obiectele care nu s-a reusit sa fie vandute se numara cele 11.500 de borcane ale jandarmilor din Falticeni, o moara cu ciocanele a Scolii Militare de Subofiteri din Dragasani, o balanta de 150 de kilograme, carlige de vant, suruburi de capac de WC si o cada de baie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU