13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAvocatul lui Cioacă: Dosarul este "confecţionat", arestarea s-a făcut sub presiunea mass-media

Avocatul lui Cioacă: Dosarul este „confecţionat”, arestarea s-a făcut sub presiunea mass-media

Avocatul lui Cristian Cioacă, Florentin Sorescu a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că este convins că instanţa va dispune punerea clientului său în libertate sub control judiciar, susţinând că dosarul în cauză "este confecţionat".

"Cristian Cioacă va fi pus in libertate, fiindcă măsura arestării preventive a fost luată la presiunea mass-media. Procurorul a solicitat arestarea preventivă a clientului meu pentru a-l putea supune unor presiuni psihice suplimentare. Dar o să vedeţi când va fi eliberat în curând şi vorbim atunci", a afirmat Sorescu.

Prezentă la conferinţa de presă, sora lui Cristian Cioacă, Ana-Maria Ene a declarat că a fost "neplăcut surprinsă" de arestarea fratelui său.

"Eu una, nu mă aşteptam la aşa ceva. A fost un şoc pentru noi . Sper ca fratele meu să fie pus in libertate, pentru a se rezolva în acest fel şi problema custodiei copilului Patrik. Fratele meu este complet nevinovat , iar eu vă spun cu mâna pe inimă că el este victima în acest caz", a spus Ana Maria Ene.

Socrii poliţistului Cristian Cioacă au depus, vineri, o cerere la Direcţia Generală pentru Protecţia Drepturilor Copilului Braşov, pentru plasamentul nepotului lor în perioada detenţiei ginerelui lor, după ce, tot vineri, sora lui Cioacă a depus o cerere similară.

Tot vineri, Curtea de Apel Braşov a decis amânarea termenului pentru analizarea solicitării avocatului Florentin Sorescu de eliberare sub control judiciar a clientului său pentru 28 ianuarie, ora 11.00. Motivul pentru amânare a fost că dosarul lui Cioacă nu a ajuns la Braşov de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU