10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Grecia: Un mort şi un rănit după incidentele de la meciul Olympiakos-Panathinaikos

Fotbal – Grecia: Un mort şi un rănit după incidentele de la meciul Olympiakos-Panathinaikos

Un suporter al echipei Olympiakos Pireu a fost ucis iar altul este grav rănit după ce ambii au fost înjunghiaţi de patru tineri în suburbiile oraşului Atena, la câteva ore după ce Olympiakos a eliminat pe Panathinaikos în Cupa Greciei, scor 4-0.
Suporterul omorât avea 25, iar celălalt 27 de ani şi ambii au fost transportaţi de urgenţă la un spital din Atena, dar medicii au constatat decesul primului dintre ei. Medicii au anunţat joi dimineaţă că bărbatul rănit este în stare stabilă.
Fanii lui Olympiakos erau însoţiţi de un al treilea suporter şi au fost atacaţi de rivali în jurul orei locale 0:30, în faţa unui magazin. Doi dintre cei patru agresori au fost arestaţi şi vor fi prezentaţi în faţa autorităţilor judecătoreşti din Atena. Poliţia greacă a anunţat că agresorii au mai comis incidente violente şi în trecut.
Suporterii greci sunt cunoscuţi pentru actele de huliganism de pe stadioane şi din afara lor. În martie 2007, un fan în vârstă de 25 de ani a murit, iar alţi cinci au fost răniţi într-o încăierare în care au fost implicaţi 300 de huligani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS