21.7 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞefa Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei - Năsăud, prinsă în flagrant

Şefa Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei – Năsăud, prinsă în flagrant

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie –Bistriţa-Năsăud, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud  au prins-o în flagrant pe şefa Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei – Năsăud în timp ce primea 100 de euro de la un cetăţean pentru a-i facilita acestuia obţinerea unui document.
În fapt, cetăţeanul M. Gheorghe s-a prezentat la sediul Direcţiei Generale Anticorupţie – Bistriţa-Năsăud pentru a sesiza faptul că S. Iuliana, şefa Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei din cadrul Consiliului Local al oraşului Năsăud, i-a promis că, în schimbul unei sume de bani, îi va facilita urgentarea obţinerii unui aviz necesar pentru transcrierea unui certificat de naştere al copilului unei prietene, născute în Austria. În urma cercetărilor efectuate de lucrătorii D.G.A. s-a stabilit că S. Iuliana a mai primit de la denunţător, în acelaşi scop,  suma de 50 RON, în vara anului 2007.
În urma flagrantului, faţă de S. Iuliana s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, faptă prev. şi ped.  de art. 257 C. pen., luându-se măsura preventivă de obligare de a nu părăsi ţara şi stabilindu-se interdicţia de a nu exercita profesia de funcţionar în cadrul formaţiunilor de evidenţă a persoanelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS