10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePreşedintele Băsescu a acceptat interimatul lui Meleşcanu la Justiţie

Preşedintele Băsescu a acceptat interimatul lui Meleşcanu la Justiţie

Preşedintele Traian Băsescu a semnat în această după-amiază decretul de numire ca interimar la Ministerul Justiţiei a lui Teodor Meleşcanu, ministrul Apărării, informează Administraţia Prezidenţială.
"Preşedintele României salută decizia primului ministru Călin Popescu Tăriceanu, de a propune un ministru interimar al Justiţiei, în urma consultării cu şeful statului", se arată în comunicatul Preşedinţiei. Conform sursei citate decretul a fost trimis spre publicare la Monitorul Oficial.
Premierul Călin Popescu Tăriceanu i-a transmis tot azi preşedintelui Traian Băsescu o scrisoare prin care îi cere să-l numească interimar la Ministerul Justiţiei pe ministrul apărării, vicepreşedintele Teodor Meleşcanu.
Ministrul Apărării, Teodor Meleşcanu, propus de premierul Tăriceanu interimar la Justiţie, a declarat marţi că ocuparea acestui portofoliu se doreşte un semnal pentru UE că reforma în sistem continuă în pofida problemelor constituţionale şi a opinat că este pregătit să administreze acest domeniu. El nu va iniţia modificări legislative în sistem şi se simte pregătit pentru acest portofoliu, a mai spus el.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS