9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNorica Nicolai: Nu aş ezita să mă retrag dacă aş fi vinovată

Norica Nicolai: Nu aş ezita să mă retrag dacă aş fi vinovată

Vicepreşedinta PNL a susţinut în această seară o declaraţie de presă, în care a încercat să se apere de acuzaţiile care i-au fost aduse de preşedintele Traian Băsescu.
"De 17 ani în România mă lupt ca democraţia să nu fie doar un cuvânt şi să fie o realitatea. Asta seară am înţeles că îmi este mult de lucru pentru a avea o democraţie reală. În această seară m-am simţit ca în anii 60. Traian Băsescu mi-a dovedit că securitatea nu a murit.

"Este o minciună sfruntată povestea incidentului din 1987. Orice persoană care ar fi făcut aşa ceva ar fi fost anchetată şi condamnată. Legat de al doilea incident nu am încălcat legea. Nu aş ezita să mă retrag eu dacă ar fi adevărate acuzele", a declarat Norica Nicolai.

"Viaţa mea este o realitatea normală, cu bune şi cu rele, aşa cum etse şi episodul cu nepoata mea pe care îl regret şi acum şi pentru care îmi cer scuze. Ceea ce mi-aţi făcut dumneavoastră în ultimele zile calific ca fiind un comportament nedemn pentru un bărbat şi abuziv pentru un preşedinte", aceste este mesajul pe care Norica Nicolai i l-a adresat preşedintelui Traian Băsescu la finalul declaraţiei sale.

Norica Nicolai a refuzat să răspundă întrebărilor pe care ziariştii se pregătiseră să le pună cu privire la acuzaţiile formulate de şeful statului, părăsind în grabă sala în care s-a întâlnit cu presa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS