16.7 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - "U" Cluj: Doboş a dezvăluit din greşeală toate salariile jucătorilor

Fotbal – „U” Cluj: Doboş a dezvăluit din greşeală toate salariile jucătorilor

Preşedintele Universităţii Cluj, Anton Doboş, a uitat pe scaunul din dreapta al maşinii o listă cu situaţia tuturor jucătorilor de la echipa ardeleană, din care reiese că golgheterul Nemanja Jovanovic are un salariu de patru ori mai mic decât al coreeanului Park, care a marcat două autoguluri, informează NewsIn.
Conform listei pe care Anton Doboş a lăsat-o în maşină cele mai mari salarii de la Universitatea Cluj le au coreeanul Park (14 meciuri, 2 goluri, 2 autogoluri) şi armeanul Haciatrian (12 meciuri, niciun gol), fiecare cu câte 100.000 de euro pe sezon, în timp ce golgheterii echipei, N. Jovanovic (19 meciuri, 5 goluri) şi Goga (19 meciuri, 4 goluri), au salarii de 25.000, respectiv 35.000 de euro pe sezon.
Lista cu jucătorii de la Universitatea Cluj conţine 30 de nume, printre care se mai numără, în ordinea valorii contractelor, Mamadou Zongo şi Martin Tudor, fiecare cu câte 72.000 de euro, Gigel Coman şi Fabio da Silva, cu câte 70.000 de euro, Adrian Olah, cu 65.000 de euro, M. Jovanovic, cu 60.000 de euro, dar şi Mugur Bolohan şi Marius Baciu, fiecare cu 50.000 de euro.
Tot pe listă se mai află două nume, Silvăşan şi Şoltuz, şi un prenume (Mircea), alături de cuvintele "moldovean" (Oghincă n.r) şi "sârb portar" (Radulovic n.r.), care reprezintă ţintele Universităţii Cluj în perioada de transferuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS