13.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePatru utilaje de deszăpezire din Dolj s-au răsturnat pe marginea drumurilor

Patru utilaje de deszăpezire din Dolj s-au răsturnat pe marginea drumurilor

Mai multe macarale au intervenit, astăzi, pentru ridicarea a patru utilaje de deszăpezire care s-au răsturnat în timpul nopţii pe marginea şoselelor din judeţul Dolj, în timp ce interveneau pentru eliberarea drumurilor, informează NewsIn.
Patru utilaje ale Societăţii Comerciale de Lucrări Drumuri şi Poduri, care îndepărtau zăpada de pe drumurile doljene, s-au răsturnat pe marginea drumurilor, în noaptea de marţi spre miercuri, pentru ridicarea lor fiind necesară intervenţia unor macarale. „Toate cele patru utilaje s-au răsturnat în şanţuri pe raza comunelelor doljene Pieleşti şi Amărăşti. S-au folosit macarale pentru ridicarea acestora“, a declarat directorul SCLDP Dolj, Gheorghe Mâciu.
Potrivit SCLDP Dolj, astăzi la ora 12,00 nu era închis niciun drum judeţean din Dolj. „Utilajele pe care le deţine societatea sunt insuficiente pentru a opera pe întreaga reţea de drumuri din Dolj, este vorba de 1.100 km la deszăpezirea cărora lucrează 150 de oameni. Până la această oră nu avem niciun drum închis în Dolj, iar informaţiile legate de starea drumurilor le primim decât de la primăriile din judeţ“, a mai adăugat Mâciu.
În municipiul Segarcea s-a creat un blocaj în trafic. „Din cauza nerespectării indicaţiilor condiţiilor de drum, un camion a derapat astăzi în municipiul Segarcea, şi, vreme de aproape două ore, traficul în zonă a fost blocat. Camionul a fost tractat de o macara şi acum se circulă normal, în condiţii de iarnă în zonă“, a declarat şeful Biroului de Poliţie Rutieră Craiova, Emil Zuican.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU