17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCirculaţia pe autostrada Soarelui şi pe autostrada Bucureşti-Piteşti nu este afectată de ninsoare

Circulaţia pe autostrada Soarelui şi pe autostrada Bucureşti-Piteşti nu este afectată de ninsoare

Reprezentanţii Comandamentului de Iarnă din cadrul Ministerului Transporturilor (MT) au precizat astăzi că circulaţia pe autostrada Soarelui şi pe autostrada Bucureşti-Piteşti se desfăşoară în condiţii normale, însă carosabilul este umed.

Comandamentul de Iarnă din cadrul Ministerului Transporturilor monitorizează circulaţia pe autostrăzi şi drumuri naţionale, dar şi de pe aeroporturi, în porturi şi pe calea ferată.

Două persoane au murit astăzi după ce maşinile Salvării nu au putut ajunge la ei pentru a-i transporta la spital şi mai multe drumuri judeţene şi naţionale sunt acoperite de zăpadă, iar din această cauză se circulă cu dificultate.

Meteorologii anunţă că vremea se va înrăutăţi în următoarele zile în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi jumătatea sudică a Moldovei, unde va ninge abundent iar vântul va sufla cu 70-80 kilometri pe oră. Joi va ninge mai mult în sud-estul ţării, ceaţă în depresiuni şi la câmpie, iar temperaturile vor fi cuprinse între -8 şi 1 grad Celsius. Pentru vineri ninsorile vor predomina doar în sud-estul extrem, în rest cerul va fi variabil iar ceaţa se va extinde către sud-vest şi nord-est. În următoarele trei, patru zile vremea se va răci accentuat şi cu ger în estul şi centrul şi sudul ţării iar rafalele vor fi mai puternice în zona montană şi în Transilvania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS