Acasă Actualitate Tentativă de răpire a unui bebeluş dintr-o maternitate

Tentativă de răpire a unui bebeluş dintr-o maternitate

-

O femeie cu afecţiuni psihice a încercat, ieri, să răpească un bebeluş de la Maternitatea Spitalului Judeţean Constanţa. Femeia a fost oprită, însă, la timp, de personalul medical.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, Florin Stoian, a declarat că femeia s-a prezentat ca fiind altcineva şi astfel a reuşit să ajungă în salonul nou-născuţilor. Datorită vigilenţei personalului medical, răpirea nu s-a produs, a subliniat Florin Stoian.

Înregistrările camerelor video de supraveghere din spital vor fi puse la dispoziţia poliţiei care efectuează o anchetă. De asemenea, conducerea spitalului a dispus o anchetă administrativă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Amendaţi pentru folosirea telefonului mobil la volan

Poliţiştii de la Rutieră au dat primele amenzi şoferilor depistaţi folosind telefonul mobil la volan. Asta după ce, de sâmbătă, pot fi sancţionaţi cei care scriu mesaje, transmit live, filmează sau vorbesc la telefon în timpul condusului.

Horoscop

Berbec Debutul săptămânii vă aduce multă energie şi dorinţă de a vă implica în tot felul de activităţi. Energia de care daţi...

Bancul zilei

Un om de afaceri are un accident de maşină şi vine poliţistul să facă proces-verbal. Afaceristul: Ce nenorocire!… Mercedesul...