11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: John Terry s-a accidentat şi va lipsi şase săptămâni

Fotbal: John Terry s-a accidentat şi va lipsi şase săptămâni

Căpitanul lui Chelsea, John Terry, şi-a fracturat pometele în meciul cu Fulham, de sâmbătă, din etapa a opta a campionatului Angliei şi va lipsi şase săptămâni, informează The People.
Terry a fost lovit cu cotul în faţă de atacantul lui Fulham, Clint Dempsey, şi a fost schimbat la pauză. El a fost dus la spital unde s-a descoperit că are o fractură la pomete, urmând să fie operat duminică dimineaţa. Noua accidentare îl va ţine pe internaţionalul englez şase săptămâni, perioadă în care va rata şi meciul Angliei cu Rusia din preliminariile pentru EURO 2008.
Cu Terry accidentat şi Drogba eliminat pentru două cartonaşe galbene, Chelsea nu a reuşit decât un 0-0 pe teren propriu în compania lui Fulham. Chiar dacă a ajuns la al 66-lea meci în care nu a cunoscut înfrângerea pe teren propriu în Premier League, echipa de pe Stamford Bridge s-a aflat la al patrulea meci consecutiv în care nu a reuşit să înscrie, situaţia care se consemnează pentru prima dată în ultimii  nouă ani.
Fanii au cântat minute în şir numele lui Jose Mourinho, demis la în urmă cu o săptămână, şi l-au huiduit pe patronul Roman Abramovici.
După remiza cu Fulham, Chelsea a rămas la opt puncte în spatele liderului Arsenal, care şi un meci mai puţin disputat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS