19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Furt în miez de noapte

Craiova: Furt în miez de noapte

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, aflate în misiune pentru combaterea faptelor antisociale pe raza municipiului Craiova, s-au sesizat din oficiu despre faptul că, pe b-dul Nicolae Titulescu, unui tânăr îi fusese sustras telefonul mobil şi încărcătorul de către 2 persoane.  
Efectivele de jandarmi au observat, în jurul orei 1.30, două persoane care alergau, au procedat la oprirea, legitimarea şi stabilirea motivului prezenţei celor doi în acel loc, la ora respectivă.
Din primele cercetări s-a constatat că unul dintre cei doi, în persoana numitului G. M. în vârstă de 19 ani, domiciliat în localitatea Horezu-Poenari, judeţul Dolj, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost abordat în jurul orei amintite de un bărbat şi o femeie care, iniţial i-au cerut o ţigară, după care i-au propus să întreţină relaţii sexuale cu partea feminină, propunere care a fost acceptată de acesta. Fiind întrebat de cele două persoane dacă are bani asupra sa, acesta a răspuns că nu are bani, în schimb are la el un telefon mobil şi încărcătorul acestuia.
Bărbatul în persoana numitului B. Felix, de 28 ani, din Craiova, a luat cele două obiecte, i le-a dat numitei R. Lenuţa de 24 ani, din Buzău, domiciliată fără forme legale la adresa celui care o însoţea, aceasta luând cele două obiecte şi părăsind locul respectiv.
Dându-şi seama că i-au fost furate bunurile, partea vătămată a încercat să le recupereze. Jandarmii, după ce au descoperit şi persoana de sex feminin într-un bar din cartierul Craioviţa Nouă, având telefonul şi încărcătorul asupra sa, i-au condus pe cei trei la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, unde bunurile au fost înapoiate proprietarului, iar celor doi le-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, dosarul urmând a fi înaintat organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS