22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Real Madrid a vrut să-i transfere pe Drogba şi Ballack după plecarea lui Mourinho

Fotbal: Real Madrid a vrut să-i transfere pe Drogba şi Ballack după plecarea lui Mourinho

Clubul spaniol Real Madrid a încercat în noaptea de sâmbătă spre duminică să-i transfere pe fotbaliştii Didier Drogba şi Michael Ballack, dorind să profite de plecarea lui Mourinho din funcţia de antrenor, informează ediţia online de duminică a cotidianului engleze Times, citată de NewsIn.
Antrenorul lui Real Madrid, Bernd Schuster, şi-a trimis reprezentanţii pentru a negocia transferurile lui Drogba şi Ballack. Schuster a confirmat că îşi mai doreşte unele transferuri, printre care şi Drogba, care a plâns când a aflat că Mourinho nu va mai fi antrenorul lui Chelsea. "Este o ţintă importantă pentru noi şi îl aşteptăm de mult timp", a spus Schuster despre Drogba, în timp ce despre căpitanul naţionalei Germaniei a adăugat că accidentarea de care suferă a îngreunat negocierile dintre cele două echipe.
De transferul ivorianului Drogba, în vârstă de 29 de ani, se mai intersează în special clubul italian AC Milan, care vrea să-l convingă să se transfere la formaţia italiană din ianuarie 2008. "Nu am nicio problemă să recunosc faptul că am plâns când am aflat despre plecarea lui Mourinho. Lui îi datorez totul. Am simţit o durere ca şi cum mi-aş fi pierdut tatăl. Îmi iubesc toţi colegii de la Chelsea, vrem să avem succes, dar nu pot vorbi momentan despre viitorul meu la club", a declarat, duminică, pentru Daily Star, Drogba.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS