7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Moţiunea-loţiune

Deputatul PLD de Dolj, Horaţiu Buzatu, a luat ieri în băşcălie moţiunea de cenzură pe care PSD a anunţat că o va depune luni în parlament. „PSD crede că poate minţi ca în campania electorală. Moţiunea s-a transformat în loţiune, iar PSD, în tufă de trandafiri ofiliţi. Şi PNL s-a transformat în loţiune. Bietul Mircea Geoană visează în fiecare seară la greşeala pe care a făcut-o când a anunţat că va depune moţiunea“, a declarat Buzatu. Acesta a precizat că fostul partid de guvernământ se foloseşte de moţiune pentru a deturna atenţia de la războiul din interiorul PSD şi că acest lucru nu va vindeca situaţia gravă în care se găseşte partidul.

Buzatu nu l-a uitat nici pe premierul Tăriceanu. „Dacă ar avea o brumă de curaj, Tăriceanu ar trebui să vină în faţa parlamentului să ceară vot de încredere. Ieşirea din scenă este aproape, dar în această guvernare a dispărut orice urmă de demnitate“, a mai spus deputatul PLD.

Variante de guvernare

 

Menţionând că alegerile anticipate sunt cea mai bună soluţie, Buzatu a spus că formula cea mai bună de guvernare în acest moment o reprezintă varianta PNL-PSD. „Această formulă a fost vehiculată cu putere şi este cea mai bună pentru că oficializează ceea ce se încearcă să se ascundă. Aceasta are cele mai mari şanse de reuşită şi ar duce şi la rezolvarea crizei politice“, a completat deputatul PLD. Acesta a spus că o guvernare PSD-PD este o variantă pur teoretică, iar una PLD- PD, firească, dar minoritară. „Alegerile anticipate sunt cea mai bună soluţie, deoarece, din cauza crizei politice, România a plătit Uniunii Europene o contribuţie mai mare decât a primit din fondurile structurale. În plus, la nivel local, directorii serviciilor deconcentrate au obosit să facă bezele tuturor partidelor, chiar şi mie, pentru că se aşteaptă schimbări şi încearcă să-şi prezerve posturile“, a încheiat Buzatu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII