15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMăsuri de ordine publică la meciul Dinamo-I.F.Elfsborg

Măsuri de ordine publică la meciul Dinamo-I.F.Elfsborg

Pe Stadionul "Naţional" din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", se va desfăşura astăzi, începând cu ora 20.30, meciul de fotbal dintre echipele F.C. DINAMO BUCUREŞTI – I.F. ELFSBORG, din cadrul turului I al Cupei UEFA.
Măsurile de ordine publică vor fi asigurate de peste 500 de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, care vor asigura condiţiile optime de securitate a tuturor participanţilor la această manifestare sportivă. Totodată, jandarmii vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional, intervenind prompt, în cazul tulburării ordinii publice.
Jandarmeria Bucureşti le cere spectatorilor prezenţi mâine, pe stadionul “Lia Manoliu”, să participe la spectacol şi să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 Pe traseele de afluire/defluire, cât şi în zonele adiacente stadionului, efectivele Jandarmeriei Bucureşti, vor fi sprijinite de echipaje ale poliţiei şi agenţi comunitari.
Jandarmeria Bucureşti face următoarele precizări cu privire la modul de acces în incinta Complexului “Lia Manoliu”:
– accesul în stadion va fi permis începând cu  ora 18.00;
– suporterii echipei Elfsborg vor fi dispuşi în Tribuna I (sectoarele 43-44);
– accesul jurnaliştilor acreditaţi în stadion se va face prin poarta D – Tribuna 0;
– deplasarea suporterilor la şi de la stadion se va face în mod individual.
Vă aducem la cunoştinţă că trebuie respectate cu stricteţe măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta stadionului.
Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă. Conform legii este interzis afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.
Conform legii spectatorului îi este interzis: să arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori, să sară gardul care delimitează spaţiul de joc sau să intre pe spaţiul de joc, să deterioreze sau să distrugă mobilierul în interiorul locurilor de desfăşurare a meciului, să împiedice acţiunea forţelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS