16.2 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePistoale descoperite la Calafat

Pistoale descoperite la Calafat

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit vineri două pistoale cu gaze, ascunse în bagajele unui tânăr, care nu a putut justifica provenienţa acestora.

Conform poliţiştilor de frontieră doljeni, Aurel P., de 22 de ani, şi Fănel S., de 21 de ani, ambii din localitatea doljeană Valea Stanciului, s-au prezentat vineri pentru a intra în ţară la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat.

Pentru că tinerii erau nervoşi, poliţiştii de frontieră le-au cerut să arate ce au în bagaje, iar cu ocazia controlului au fost descoperite în bagajul lui Fănel două pistoale cu gaze, marca EKOL SPECIAL, două încărcătoare goale şi două cutii de cartuşe. Tânărul a declarat în faţa poliţiştilor că un pistol este al lui, iar celălalt al amicului său, pentru nici una dintre arme neavând acte de provenienţă. Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele celor doi doljeni actele premergătoare pentru comiterea infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Pistolul şi muniţia au fost ridicate de poliţişti pentru cercetări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS