18.7 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateIorgovan, internat la Spitalul Universitar Bucureşti

Iorgovan, internat la Spitalul Universitar Bucureşti

Senatorul Antonie Iorgovan a fost internat astăzi la Secţia oncologie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, starea sa fiind în continuare critică, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Ana Maria Trandafir, citată de Mediafax.
Senatorul social-democrat Antonie Iorgovan s-a întors la sfârşitul săptămânii trecute în ţară, după o perioadă de chimioterapie la Viena. Acesta ar trebui ca peste aproximativ o lună să meargă din nou la clinica din Viena, pentru o posibilă intervenţie chirurgicală, după ce medicii austrieci au infirmat suspiciunea de tumoră cerebrală, potrivit unor surse medicale.
"Se va face o tentativă de rezolvare chirurgicală a recidivei cancerului de pancreas de care suferă de mai multă vreme senatorul social-democrat", au afirmat sursele citate.
Senatorul PSD Antonie Iorgovan a fost transportat, în urmă cu aproximativ două săptămâni, într-un spital din Viena cu un avion militar medicalizat, fiind însoţit pe toată durata zborului de un medic de anestezie-terapie intensivă de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS