16.7 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateInvestitori britanici pentru Aeroportul din Craiova

Investitori britanici pentru Aeroportul din Craiova

Ambasadorul Marii Britanii, Robin Barnett, a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Craiova, că mai mulţi oameni de afaceri britanici şi-au arătat interesul pentru modernizarea Aeroportului din municipiu, ca urmare a preluării uzinei Daewoo de către americanii de la Ford.
Robin Barnett a ţinut să sublinieze că nu este o vizită diplomatică, ci una personală. Acesta a discutat imporanţa dezvoltării din punct de vedere economic, nu numai a Craiovei, ci a întregii regiuni, mai ales după semnarea contractului cu comania americană Ford.
„Din acest motiv, mai mulţi oameni de afaceri britanici sunt dispuşi să investească în primul rând în aeroportul din Craiova. Totodată vreau să precizez că, pe lângă aeroport, oamenii de afaceri britani sunt interesaţi de toată zona Olteniei, iar eu sunt convins că, în următorii 5 ani, numărul locurilor de muncă va creşte cu 5-6.000“, a declarat Robin Barnett.
Totodată, primarul Craiovei, Antonie Solomon, s-a arătat încântat de faptul că oamenii de afaceri britanici văd oprtunităţi de investiţii în regiunea Olteniei şi în special la Craiova. „Era momentul să vină şi la noi investitori serioşi. Nu mai vreau să avem de-a face cu investitori arabi de buzunar, care molfăie gumă de mestecat“, a spus edilul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU