14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlpinişti utilitari căzuţi de la etajul patru al unui bloc din Constanţa

Alpinişti utilitari căzuţi de la etajul patru al unui bloc din Constanţa

Doi alpinişti utilitari care lucrau la izolaţia unui bloc din Constanţa au ajuns astăzi la spital după ce s-au prăbuşit de la etajul patru al unui bloc, informează NewsIn. Alpiniştii, de 27 şi 19 ani, se aflau pe un bloc, la etajul patru, pentru a efectua o lucrare de izolaţie. Cei doi muncitori, fraţii Laurenţiu şi Toader Bacoscă, ambii din Poarta Albă, s-au prăbuşit în gol de la înălţime după ce echipamentul a cedat.
Din primele cercetări, se pare că frânghia care îi susţinea s-a rupt. Ei au fost transportaţi cu multiple traumatisme la Spitalul Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa unde au fost duşi în camera de resuscitare pentru mai multe investigaţii medicale. Medicii spun că starea lor este bună, dar vor rămâne internaţi în secţia de terapie intensivă.
Un alt muncitor a ajuns astăzi la spital după ce a căzut de la etajul doi al unui bloc în construcţie din Mamaia. Ambele cazuri au fost semnalate de poliţişti Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa, care urmează să stabilească împrejurările în care muncitorii au fost răniţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS