14.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateJumătate dintre pasagerii avionului prăbuşit în Thailanda erau străini

Jumătate dintre pasagerii avionului prăbuşit în Thailanda erau străini

Aproape jumătate dintre cei 123 de pasageri aflaţi la bordul avionului care s-a prăbuşit astăzi pe insula Phuket din Thailanda erau turişti străini, a declarat un oficial al companiei responsabile cu aeroporturile din Thailanda, citat de Reuters. Oficialul a adăugat că cei mai mulţi dintre străini erau europeni. Guvernatorul insulei Phuket a declarat că 61 de persoane au murit, iar alte 40 sunt date dispărute.
Anterior, adjunctul guvernatorului din Phuket, Vorapot Rajsima, declarase, la un post de televiziune local, că 90% dintre persoanele aflate la bord probabil că au murit.
Surse medicale au confirmat că 29 de persoane au supravieţuit accidentului. Spitalul Phuket, unde sunt trataţi răniţii, a furnizat presei o listă cu naţionalitatea confirmată a unora dintre supravieţuitori. Astfel, opt sunt britanici, doi australieni, şapte thailandezi, mai există un irlandez şi un iranian. Ceilalţi zece supravieţuitori sunt probabil germani, israelieni şi italieni, dar identitatea lor încă nu a fost confirmată.
Cursa aparţinând unei companii low-cost transporta 123 de pasageri şi cinci membri ai echipajului. Accidentul a intervenit la aterizare, în condiţii de ploaie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS