18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateGeoană dă înapoi, lăsând să se creadă că PSD ar putea renunţa la moţiune

Geoană dă înapoi, lăsând să se creadă că PSD ar putea renunţa la moţiune

Liderul PSD, Mircea Geoană, a dat de înţeles astăzi că, dacă PNL ar fi de acord simultan cu trei condiţii – corectarea activităţii actualului Guvern, introducerea în programul de guvernare a temelor sociale şi asigurarea unei majorităţi stabile – PSD ar renunţa la depunerea moţiunii de cenzură, informează Mediafax.
Geoană a insistat, însă, asupra faptului că moţiunea va fi depusă, iar acest lucru se va întâmpla "probabil" săptămâna viitoare.
El a arătat că textul moţiunii va fi finalizat, acesta urmând să fie dezbătut şi validat de către Comitetul Executiv Naţional, fixat deja pentru marţea viitoare. Potrivit lui Geoană, după validare, textul moţiunii va fi înaintat parlamentarilor PSD pentru lectură şi semnare.
Mircea Geoană a spus că moţiunea este foarte critică la adresa puterii de dreapta care a guvernat România în ultimii trei ani, dar are şi elemente constructive şi soluţii alternative, legate de oferta PSD pe teme sociale.
Liderul PSD a arătat că actuala guvernare a fost "haotică, amatoristă şi extrem de agitată şi de certăreaţă".
Geoană a mai spus că până în acest moment PSD nu a avut decât negocierile cunoscute, respectiv cu PC şi UDMR, dar a arătat că se aşteaptă ca în zilele următoare să existe "dezvoltări" şi în acest sens.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU