22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Stadionul Ceahlăul va fi mărit cu 5.000 de locuri pentru meciul România-Albania

Fotbal: Stadionul Ceahlăul va fi mărit cu 5.000 de locuri pentru meciul România-Albania

Tribunele stadionului Ceahlăul din Piatra Neamţ vor fi suplimentate cu 5.000 de locuri pentru meciul România-Albania din preliminariile lui EURO 2008, pentru organizarea căruia nemţenii au trimis miercuri o adresă oficială la Federaţia Română de Fotbal, informează NewsIn.
Prim-vicepreşedintele Ceahlăului, Jean Garabet, a depus miercuri o cerere la FRF pentru ca meciul dintre România şi Albania, ultimul din actuala campanie de calificare a tricolorilor la EURO 2008, să se desfăşoare la Piatra Neamţ.
În aşteptatrea acestui meci, stadionul Ceahlăul va fi mărit cu încă 5.000 de locuri, urmând ca lucrările să fie gata până la meciul cu Rapid, din etapa a 9-a a Ligii I. Pentru respectarea termenului, societatea care construieşte peluza nord a stadionului Municipal Ceahlăul a cumpărat profile din oţel din Germania, deoarece fusese programată pentru achiziţia materialelor necesare de la Galaţi abia anul viitor. Alte 200 de locuri pe scaune urmează să fie puse la dispoziţia spectatorilor în zona tribunei I, unde zidul de beton care desparte în prezent tribuna I de lojele tribunei oficiale va fi dărâmat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS