20.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotba: Abramovici oferă ruşilor un bonus de un milion de lire sterline ca să învingă Anglia

Fotba: Abramovici oferă ruşilor un bonus de un milion de lire sterline ca să învingă Anglia

Patronul lui Chelsea, Roman Abramovici, va oferi un milion de lire sterline jucătorilor naţionalei Rusiei, dacă trec în meciul de miercuri seara de naţionala Angliei, într-un meci programat în cadrul Grupei E de calificare la Euro 2008, informează The Sun.
"Fiecare jucător va primi câte 60.000 de euro pentru un succes asupra Angliei în meciul de miercuri seară", scrie tabloidul englez, dar informaţia a fost negată de un purtător de cuvânt al magnatului rus.
"Poate că domnul Abramovici petrece foarte mult timp în Anglia, dar nu şi-a uitat originile ruseşti şi vrea să vadă o victorie a Rusiei asupra Anglia, ca orice patriot. Ca principal sponsor al echipei naţionale, domnul Abramovici a cheltuit o sumă impresionantă de bani pentru această partidă, inclusiv pe cazare într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri", a declarat un purtător de cuvânt al Federaţiei de Fotbal a Rusiei.
Atacantul lui FC Sevilla, Alexandr Kerjakov, a declarat că nu banii sunt principalul stimulent pentru meciul de pe Wembley: "În situaţia actuală, banii nu reprezină nimic pentru mine. Eu joc pentru steagul Rusiei, nu pentru bani".
Meciul dintre Anglia şi Rusia se dispută în această seară, de la ora 22:00, pe stadionul Wembley.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS