14.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞase morţi într-un accident la o înmormântare

Şase morţi într-un accident la o înmormântare

Şape persoane au murit şi alte şase au fost rănite şi transportate la spital, după ce un camion încărcat cu piatră a intrat, marţi după-amiază, într-un cortegiu funerar care se deplasa pe DN1, în localitatea clujeană Negreni.
Medicul coordonator de la Ambulanţă, Viorica Olteanu, a declarat pentru Mediafax că în accidentul produs marţi la Negreni şi-au pierdut viaţa şase persoane, iar alte şase au fost rănite.
Prefectul de Cluj, Alin Tişe, declarase cu puţin timp înainte că în accidentul de la Negreni au murit cinci persoane şi şapte au fost rănite. Potrivit prefectului, unul dintre răniţi este în stare foarte gravă. Tişe a spus că doi dintre răniţi au fost duşi la spitalul din Huedin, iar ceilalţi la unităţi din Cluj-Napoca. De asemenea, prefectul a spus că la locul accidentului au mai sosit două ambulanţe, astfel că numărul acestora a ajuns la şase, ajutate de descarcerare. La faţa locului este aşteptată şi o macara pentru ridicarea camionului implicat în accident.
Cinci persoane au murit şi mai multe au fost rănite şi transportate la spital, după ce un camion încărcat cu piatră a intrat, marţi după-amiază, într-un cortegiu funerar care se deplasa pe DN1, în localitatea clujeană Negreni. Surse din cadrul Poliţiei rutiere susţin că, potrivit primelor date, accidentul s-ar fi produs din cauza neatenţiei şoferului camionului care a lovit cortegiul funerar.
Inspectorul Mircea Rotaru, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere Cluj, a declarat astăzi, la scurt timp după producerea accdientului, pentru Mediafax, că ar fi vorba de 5 morţi si cel puţin 10 răniţi care sunt transportaţi la spitalele din Cluj.
Circulaţia în zonă se desfăşoară pe un singur sens.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS