19.4 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn cetăţean armean a încercat să intre ilegal în România, ascuns în portbagajul unei maşini

Un cetăţean armean a încercat să intre ilegal în România, ascuns în portbagajul unei maşini

Poliţiştii de frontieră constănţeni au depistat un cetăţean din Armenia care a încercat să intre ilegal în România, ascuns în portbagajul unui autoturism condus de un cetăţean olandez.
Ieri, în jurul orei 16.15, în P.T.F. Negru Vodă, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism marca “Audi”, cetăţeanul olandez Karen H., în vârstă de 40 de ani.
Cu ocazia controlului comun, poliţiştii de frontieră români, împreuna cu grănicerii bulgari, au descoperit, în portbagajul maşinii, un bărbat.
La controlul persoanei în cauză, poliţiştii de frontieră au găsit un document de călătorie, eliberat de consulatul R. Armenia din Belgia, valabil până la sfârşitul acestei luni, pe numele Narek I., în vârstă de 29 ani.  
În urma verificărilor, lucrătorii noştri au constatat că bărbatul încercase, în aceeaşi zi, în jurul orei 14.00, să intre în România, prin P.T.F. Vama Veche, însă nu i s-a permis intrarea deoarece nu poseda viză pentru a călători pe teritoriul ţării noastre.
Narek I. a declarat că intenţiona să ajungă în Olanda pentru a-şi găsi un loc de muncă.
Cercetările sunt continuate de autorităţile de frontieră bulgare, conform acordului dintre Guvernele României şi Bulgariei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS