19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePeste jumătate de tonă de peşte, confiscată la Tulcea

Peste jumătate de tonă de peşte, confiscată la Tulcea

Poliţiştii de frontieră tulceni au depistat un bărbat care transporta, cu o ambarcaţiune, peste 500 kilograme de peste, de diferite specii, fără a poseda documente de provenienţă.
Ieri dimineaţă, un echipaj din cadrul Sectorului PF Chilia, aflându-se în misiune pe fluviul Dunărea, în zona Canalului Dovnica, a oprit, în vederea controlului, o ambarcaţiune marca „Yamaha”, în care se afla un bărbat.
Poliţiştii de frontieră l-au legitimat pe cel în cauză, stabilind că se numeşte Adrian S., are 28 de ani şi domiciliază pe raza judeţului Tulcea. Lucrătorii noştri au controlat ambarcaţiunea şi au descoperit 528 kilograme de peşte proaspat, speciile crap, somn, caras, ştiucă şi biban, pentru care cel în cauză nu poseda documente legale de provenienţă.
Tulceanul a declarat ca o parte din peşte, 100 kilograme, nu îi aparţine, el doar trebuia să o transporte până în Tulcea, iar restul, 428 kg, le-a pescuit cu propriile unelte.
Barbatului i-au fost întocmite actele premergatoare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi transport de peşte fără documente legale, urmând să fie prezentat procurorilor, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS