21.7 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAxinte, Ţociu şi Palade, viitori oameni politici în cadrul Mişcării Reformatoare

Axinte, Ţociu şi Palade, viitori oameni politici în cadrul Mişcării Reformatoare

Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Gheorghe Gheorghiu, Tavi Colen, Gheorghe Zamfir, Ion Petrache Pechea, Gheorghe Turda, Mihai Stănescu, Florin Petrescu, alias Axinte de la Vacanţa Mare, Dragoş Stoica, duetul Ţociu şi Palade şi fotbalistul Ilie Dumitrescu s-au înrolat în Mişcarea Reformatoare.
Mişcarea Reformatoare a anunţat astăzi, printr-un comunicat de presă, înrolarea unor nume cunoscute de artişti: Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Gheorghe Gheorghiu, Tavi Colen, Gheorghe Zamfir, Ion Petrache Pechea, Gheorghe Turda, Mihai Stănescu, Florin Petrescu, alias Axinte de la Vacanţa Mare, Dragoş Stoica, duetul Ţociu şi Palade şi fotbalistul Ilie Dumitrescu.
"Acesta nu este un afiş al unui show grandios, ci sunt cei care şi-au manifestat, deja, încrederea în ideile şi principiile Mişcării Reformatoare. Sunt oameni care vin alături de noi cu tot sufletul, oameni care simt nevoia de schimbare. Sunt prietenii noştri", se spune în comunicatul de presă menţionat.
Codrin Ştefănescu, iniţiatorul Mişcării Reformatoare, a declarat anterior pentru NewsIn că organizaţia recent înfiinţată s-ar putea transforma într-o structură politică, de centru, social-liberală, care se va adresa electoratului dezamăgit de actuala clasă politică.
Cariera politică a lui Codrin Ştefănescu a debutat la PDSR, a continuat cu înscrierea în PRM, de unde a fost exclus, a urmat înrolarea în PSD, unde a deţinut funcţia de secretar, apoi aderarea la Partidul Conservator, de unde a fost eliminat, alături de generalul Chelaru, cu care a decis să formeze Mişcarea Reformatoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS