13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateO poliţistă a organizat un flagrant unui bărbat care practică prostituţia

O poliţistă a organizat un flagrant unui bărbat care practică prostituţia

Poliţiştii din cadrul compartimentului de prevenire a criminalităţii Iaşi au identificat, cu ajutorul unei poliţiste, un bărbat de 29 ani care oferă servicii sexuale contra-cost, informează NewsIn.
Potrivit inspectorilor, o poliţistă a răspuns unui anunţ dintr-un cotidian ieşean şi a stabilit o întâlnire cu bărbatul. În cursul discuţiilor dintre cei doi, bărbatul a recunoscut că nu are o locuinţă în care să-şi ofere serviciile şi a propus poliţistei să o ducă la casa părinţilor lui şi să o prezinte drept iubită. Bărbatul şi-a oferit serviciile pentru suma de 70 de lei, reprezentând costurile pentru o oră.
“În acel moment, bărbatul a fost ridicat şi dus la poliţie pentru fotografiat şi amprentat. Este primul bărbat care este cercetat în acest an pentru prostituţie. Este îngrijorător faptul că o mare parte a celor care practică prostituţia îşi racolează clienţii prin intermediul ziarelor”, a declarat inspectorul principal Mădălin Ţăranu, din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii. Acesta a adăugat că poliţiştii au luat în vizor activitatea bărbatului şi fac cercetări pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.
Bărbatul riscă să fie amendat dacă va fi prins practicând prostituţia şi, în cazul în care nu achită sancţiunea, poate fi condamnat la închisoare. Un cotidian ieşean are o rubrică specială numită “Rendez-Vous” unde există mai multe anunţuri prin intermediul cărora femei şi bărbaţi  îşi oferă servicii cu tentă sexuală persoanelor “generoase”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS