24.5 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn minor a fost prins la furat

Un minor a fost prins la furat

În data de 30 august a.c., în jurul orei 01.00, o patrulă de ordine şi siguranţă publică din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „TOMIS”, aflată în serviciul de patrulare în staţiunea Costineşti, a fost solicitată să intervină la solicitarea unui  cetăţean care reclama că în curtea imobilului său a pătruns o persoană necunoscută.
Acţionând cu promptitudine, jandarmii l-au depistat şi identificat pe C. M. de 16 ani, din localitatea Tuzla, judeţul Constanţa. Acesta a declarat că a fost urmărit de un autoturism de culoare neagră şi de frică s-a refugiat în curtea imobilului.
Asupra lui jandarmii au găsit mai multe telefoane mobile şi suma de 363 lei, care, iniţial, a declarat că îi aparţin.
În timp ce era cercetat, la sediul Poliţiei Costineşti s-a mai primit un apel pe numărul de urgenţă 112, prin care, două turiste cazate la aceeaşi adresă unde fusese depistat C.M., reclamau faptul că le-au dispărut din camerele de cazare telefoanele mobile şi o sumă de bani.
Fiind invitate la sediul Poliţiei, cele două turiste şi-au recunoscut şi recuperat bunurile.
În urma cercetărilor efectuate, a rezultat faptul că C.M. a pătruns prin escaladare în camerele pensiunii unde erau cazate turistele, de unde a sustras bunurile şi banii.
Jandarmii au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU