20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateRasismometrul vine la Craiova

Rasismometrul vine la Craiova

În faţa Teatrului Naţonal "Marin Sorescu", vineri, de la ora 11.00, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi trecători sunt invitaţi să facă un test.
Rasismometrul este un instrument de verificare a sănătăţii civice, care indica valorile acceptării celorlalţi. Până acum, avem rezultatele ministrului Eugen Nicolăescu, secretarilor de stat, Victor Giosan şi Gruia Bumbu, preşedintelui Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, artiştilor Damian Drăghici şi Hara, dar şi ale altor 600 de persoane.
Urmându-le exemplul, supune-te şi tu unui astfel de test! Află dacă noi, românii, avem o percepţie ostilă, adânc înrădăcinată despre comunitatea de romi: "ţiganii – hoţi împuţiţi". Una dintre cele mai dificile operaţii căreia trebuie să ne supunem ca proaspeţi europeni este eliberarea de rasism.
Vino la o consultatie cu rasismometrul. În urma diagnosticului, se va elibera o reţetă prin care se prescrie un tratament. Acesta se poate achiziţiona, în regim compensat, din acelaşi cort amplasat în faţa Teatrului Naţional. Există o sursă sigură şi îndestulătoare de pilule civice, fără efecte adverse. Asistenţa medico-civica este gratuită şi se acordă întreaga zi.
Dacă îndrăzneşti să te supui unui test al propriei sănătăţi civice, sună pentru programări la 0743628768, persoana de contact Marian Ghiţă.
Evenimentul este organizat de Asociaţia Centrul Tinerilor Romi "Amaro Suno", în parteneriat cu Romani CRISS – Centrul Romilor pentru Intervenţie Socială şi Studii şi cu sprijinul Agenţiei Naţionale pentru Romi, în cadrul unei campaniei anti-discriminare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII