15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Israel: Un fotbalist zambian a decedat la antrenamentul echipei Hapoel Beer Sheva

Fotbal – Israel: Un fotbalist zambian a decedat la antrenamentul echipei Hapoel Beer Sheva

Atacantul echipei Hapoel Beer Sheva, din liga a doua a Israelului, Chaswe Nsofwa, a decedat în urma unui atac de cord suferit miercuri, în timpul unui antrenament, informează Reuters, citată de NewsIn.
Eforturile medicilor de a-l resuscita pe atacantul zambian au fost zadarnice, acesta decedând la spitalul Soroka din oraşul Beer Sheva. "Am găsit jucătorul prăbuşit pe teren în stare de incoştienţă în timp ce un alt jucător încerca să-i acorde primul ajutor. Era deja în moarte clinică", a declarat unul dintre brancardierii de pe ambulanţa care l-a transporat la spital pe Nsofwa.
Nsofwa, în vârstă de 27 de ani, a făcut parte din lotul naţionalei Zambiei la Cupa Africii pe Naţiuni din 2002.
Internaţionalul zambian este al treilea fotbalist care suferă un atac de cord în ultima săptâmână. Spaniolul Antonio Puerta a decedat marţi după ce a suferit un atac de cord pe terenul de fotbal sâmbătă, în timpul partidei Sevilla-Getafe, iar fundaşul Clive Clarke a fost victima unui atac de cord în meciul disputat marţi de echipa sa, Leicester, în Cupa Ligii Angliei cu Nottingham Forest.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS