14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Dragomir despre gestul lui Ganea: "S-au văzut lucruri mai grave şi la case mai mari"

Fotbal – Dragomir despre gestul lui Ganea: „S-au văzut lucruri mai grave şi la case mai mari”

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, pentru NewsIn, că gestul lui Ionel Ganea care l-a atacat pe asistentul Dorin Mudura este incalificabil, spunând că va adăuga un amendament valabil pentru sportivi la legea împotriva violenţei pe stadioane.
"Gestul lui Ganea este incalificabil, dar, cu toate acestea, s-au văzut lucruri mai grave şi la case mai mari. S-au bătut parlamentari, preşedinţi de stat, să nu facem un subiect din cele petrecute la Timişoara. Oricum, ceea ce a făcut Ganea este un gest fără precedent, unul reprobrabil. Voi adăuga un amendament la legea contra violenţei pe stadioane valabil pentru jucători, iar pedepsele vor fi dictate conform regulamentului. Ganea riscă o suspendare de până la 24 de etape", a declarat, pentru NewsIn, Dumitru Dragomir.
Reacţia lui Dumitru Dragomir a venit în urma gestului făcut de Ionel Ganea, duminică, în timpul meciului Poli Ştiinţa Timişoara-Rapid, scor final 1-1, când fostul internaţional l-a atacat şi lovit pe arbitrul asistent Dorin Mudura, care i-a semnalizat centralului, în minutul 71, un presupus fault al atacantului asupra lui Cristian Săpunaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS