29.5 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi morţi şi trei răniţi într-un accident rutier pe E 70 Dr.Tr.Severin - Craiova

Doi morţi şi trei răniţi într-un accident rutier pe E 70 Dr.Tr.Severin – Craiova

Două persoane şi-a pierdut viaţa şi alte trei au ajuns la Spitalul Judeţean Severin, în urma unui grav accident rutier petrecut în această după-amiază pe DE 70 Dr.Tr.Severin – Craiova, în apropierea Dealului Balota, informeazăl NewsIn..
Accidentul s-a petrecut în jurul orei 14.30, circulaţia fiind blocată mai bine de o oră pe ambele sensuri. Din primele cercetări reiese că Paraschiva Apopei (57 de ani), din Severin, în timp ce conducea un autoturism Opel Astra (MH-03-SAH) se îndrepta către oraş şi, din cauze încă necunoscute, a intrat cu maşina pe contrasens, ciocnindu-se violent cu o dubă Iveco (B-33-HXY) în care se aflau trei persoane. Din ricoşeu, duba a lovit o Dacie care circula regulamentar. În urma impactului, atât duba, cât şi Dacia, s-au răsturnat în şanţul de pe marginea drumului, pompierii fiind nevoiţi să intervină la rezervoarele de combustibili pentru a îndepărta pericolul unei posibile explozii.
La eveniment au fost solicitaţi şi pompierii de la descarcerare pentru a scoate victimele dintre fiarele contorsionate, iar două ambulanţe au preluat răniţi la spital. În urma imactului, Paraschiva Apopei a decedat pe loc, iar şoferul Daciei, Gabriel Lupea (23 de ani), din comuna Şimian, a decedat la scurt timp după ce a fost dus la spital.
Pasagerii din dubă, un bărbat şi o femeie, precum şi şoferul, au fost transportaţi şi ei la spital şi se află în afara oricărui pericol. „Deocamdată nu ne putem pronunţa cu exactitate cine este vinovat şi cum s-a petrecut accidentul căci suntem la începutul cercetărilor“, a declarat comisarul Gabriel Lică de la Poliţia Rutieră Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS