18.7 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateRadio3Net va lansa site-ul www.florianpittis.ro

Radio3Net va lansa site-ul www.florianpittis.ro

Postul public Radio3Net, înfiinţat la propunerea lui Florian Pittiş, va lansa, la începutul lunii septembrie, site-ul www.florianpittis.ro, care va conţine, printre altele, o galerie foto şi una video, o secţiune de articole scrise de Florian Pittiş şi un forum. "Site-ul va conţine categorii precum 'Biografie', 'Florian Pittiş – omul de radio', 'Florian Pittiş – actorul', 'Florian Pittiş – cântăreţul' şi 'Florian Pittiş – vocea din spatele Teleenciclopediei'", a declarat coordonatorul Serviciului Comunicare al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), Răzvan Stamatescu.

Pagina web  www.florianpittis.ro va avea şi o secţiune ce va cuprinde mesaje ale persoanelor care l-au cunoscut pe Florian Pittiş, "Evocări (prieteni, colegi)", precum şi o secţiune dedicată postului de radio pe care acesta l-a creat, "Radio3Net – 'Cel mai bun lucru pe care l-am facut în viaţa mea'". Redactorul-şef adjunct al postului Radio3Net, Jerry Schwartz, a declarat că o parte din materialele de pe site sunt oferite de colegii şi colaboratorii lui Florian Pittiş. "Toţi contribuim la această pagină de internet, fie prin colecţii personale, fie prin alte moduri", a explicat redactorul-şef.

Postul Radio3Net, care face parte din Societatea Română de Radiodifuziune (SRR), societatea publică de radio din România, a fost înfiinţat la propunerea lui Florian Pittiş prin trecerea pe internet şi rebotezarea canalului Radio România Tineret, care a înlocuit postul Program III. Canalul Program III, sau Radio 3, cum mai era el denumit, a fost înfiinţat în martie 1973, iar relansarea lui, sub numele Radio România Tineret, s-a făcut în 1996, odată cu reorganizarea SRR.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS