13.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoliţiştii maramureşeni au întocmit dosar penal unui coleg care conducea o maşină furată

Poliţiştii maramureşeni au întocmit dosar penal unui coleg care conducea o maşină furată

Poliţiştii de frontieră maramureşeni au depistat, pe raza municipiului Sigetu Marmaţiei, un autoturism marca „Peugeot”, înregistrat în evidenţele poliţiei spaniole ca fiind furat, condus de un coleg de-al lor.
Ieri, în jurul orei 12.30, în urma unei acţiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul I.J.P.F. Maramureş au oprit în trafic, pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, un autoturism marca „Peugeot 407”, condus de  Daniel B., în vârstă de 27 de ani, angajat, din anul 2006, al I.J.P.F. Maramureş.
În legatură cu autoturismul respectiv, lucrătorii noştri aveau informaţii potrivit cărora maşina figura ca fiind furată din Spania, la începutul anului 2006. Din declaraţiile tânărului a rezultat că acesta a cumpărat maşina din Spania, în anul 2004, prin intermediul firmei unui cetăţean spaniol, plătindu-i acestuia contravaloarea autoturismului, fără a întocmi, însă niciun act de vânzare-cumpărare.
În luna martie 2005, Daniel B. s-a întors în România, cu maşina cumpărată, urmând ca cetăţeanul spaniol să îi trimită actele autoturismului. Însă acest lucru nu s-a întâmplat.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit lui Daniel B. actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, la finalizarea cercetărilor urmând să fie prezentat procurorilor, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.                     

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS