16.7 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAmendă de 10.000 de lei pentru Universitatea Craiova

Amendă de 10.000 de lei pentru Universitatea Craiova

Comisia de Disciplină a FRF a hotărât astăzi ca jucătorul Stelei, Dorin Goian, să primească o etapă de suspendare şi o amendă de 600 de lei, în urma cartonaşului roşu luat în meciul din etapa a 4-a, contra celor de la CFR Cluj. Jucătorul Gloriei Bistriţa, Dorin Toma, a primit din partea Comisiei de Disciplină a FRF 4 etape de suspendare şi o amendă de 3.000 de lei, după cartonaşul roşu primit în meciul cu Sporting Vaslui. Echipa vasluiană a câştigat partida cu scorul de 2-0. Cu o etapă de suspendare şi o amendă de 600 de lei au fost sancţionaţi şi jucătorii Valentin Avădanei, Viorel Frunză (ambii Ceahlăul Piatra Neamţ), John Wayne Shroj (Poli Timişoara), Ismail Kouha (Oţelul Galaţi) şi Dan Balauru (Dacia Mioveni), după ce toţi au primit cartonaşul roşu în meciurile pe care echipele lor le-au disputat în etapa a 4-a a Ligii I.
Clubul Universitatea Craiova a primit din partea comisiei un avertisment şi o amendă de 10.000 de lei, cauza fiind comportamentul agresiv al propriilor suporteri la meciul din etapa a 4-a, contra celor de la Pandurii Tg. Jiu, scor 0-2.
De asemenea, antrenorul pentru portari al Stelei, Zoltan Iasko, a primit un avertisment scris din partea Comisiei de Disciplină, în urma comportamentului de la meciul cu Poli Iaşi, din cadrul etapei a 3-a a Ligii I.
Cazurile antrenorului lui CFR Cluj, Ioan Andone, şi al directorului executiv al Universităţii Craiova, Silvian Cristescu, au fost amânate pentru data de 29 august, informează NewsIn.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU