10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDelegaţie militară chineză, în România

Delegaţie militară chineză, în România

O delegaţie militară chineză, condusă de viceamiral ShiPing Tong, locţiitorul şefului Departamentului General de Politică al Armatei Populare Chineze de Eliberare, efectuează o vizită în România, în perioada 16-18 august.
La Statul Major al Forţelor Terestre, generalul-locotenent dr. Teodor Frunzeti a apreciat cooperarea bilaterală excelentă şi a prezentat aspecte privind stadiul şi perspectiva procesului de transformare, modernizarea structurilor de personal şi a învăţământului militar din Forţele Terestre Române.
"Foarte multe aspecte din procesul de restructurare a Armatei Române şi a Forţelor Terestre constituie o experienţă valoroasă care merită însuşită. Pe viitor dorim să extindem colaborarea între cele două armate şi structuri", a menţionat şeful delegaţiei chineze, viceamiralul ShiPing Tong.
În cursul zilei de astăzi, delegaţia militară chineză a fost primită la sediul Ministerului Apărării de domnul Teodor Meleşcanu, de directorul Statului Major General, general-locotenent Mihail Orzeaţă, şi a vizitat Centrul Naţional de Conducere Militară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS