20.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCâştigă o vacanţă de vis în Grecia

Câştigă o vacanţă de vis în Grecia

Ultima extragere a concursului „Câştigă o vacanţă de vis în Grecia“, organizat de Gazeta de Sud şi TID Oltenia pe perioada verii, şi-a desemnat joi, 9 august, câştigătorul. Talonul norocos aparţine doamnei Pascu Vasilica, din Craiova. În vârstă de 58 de ani, câştigătoarea şi-a exprimat dorinţa de a-i oferi biletul în Grecia fiicei sale, Popa Adriana Adela.

În vârstă de 36 de ani, căsătorită şi mamă a doi copii, doamna Popa împreună cu soţul său au intrat în posesia unui bilet de două persoane în Grecia, pe Insula de Smarald, cu şapte nopţi cazare la vilă de trei stele şi transport gratuit.

Fericita câştigătoare este de profesie inspector de educaţie, a mai fost plecată în străinătate, dar, după cum ne-a mărturisit, niciodată în Grecia. „Sincer, suntem foarte fericiţi. Vrem neapărat să plecăm, deşi amândoi suntem la serviciu. Bine că are mama doar o fată şi din punctul acesta de vedere nu e nici o problemă“, a declarat zâmbind doamna Popa.

Tragerea la sorţi a câştigătorului a avut loc pe 9 august, în cadrul extragerii lunare la Tombola Abonaţilor. Concursul „Câştigă o vacanţă de vis în Grecia“, organizat de Gazeta de Sud şi TID Oltenia, s-a încheiat. Timp de trei luni au fost oferite trei excursii în Grecia şi au fost desemnaţi trei câştigători. Îi felicităm pe aceştia din urmă şi le mulţumim tuturor participanţilor!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS