13.7 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAcţiuni desfăşurate pentru combaterea încălcărilor normelor rutiere

Acţiuni desfăşurate pentru combaterea încălcărilor normelor rutiere

În acest  sfârşit de săptămână agenţii de poliţie rutieră   au desfăşurat  pe raza municipiului  Craiova activităţi de prevenire a accidentelor rutiere şi de  combatere a  încălcărilor normelor rutiere de către conducătorii auto .
Astfel  în ziua de 10.08.2007, în intervalul orar  16.00 – 20.00, poliţiştii au    acţionat pe DN 56 pentru combaterea excesului de viteză. În urma verificărilor efectuate cu aparatul radar  au  fost  depistaţi conducând cu viteză peste limita legală 45 de conducători auto care au  fost sancţionaţi  contravenţional  cu amenzi în valoare   totală de 3.672 lei .În dimineaţa zilei de 10.08.2007, la ora 05.00, pe Calea Severinului, din Craiova,   poliţiştii l-a depistat în trafic pe G. TITU, de 49 ani, din localitate, care a condus un autoturism Dacia 1307,  având o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Celui în cauză i s-au recoltat probe biologice şi i s-a întocmit dosar penal.
Alte două dosare penale  au fost întocmite, în aceeaşi zi,  unor conducători auto care  au fost depistaţi conducând  fără drept, autovehicule  pe străzi din municipiul Craiova .  S. ION, de 31 ani, din localitate,  conducea  pe Calea Bucureşti un  autoturism Citroen Berlingo,  având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată  iar D. MARCELINO, de 44 ani, din localitate, conducea pe strada  A. I. Cuza, un  autoturism Fiat Punto,  având permisul de conducere reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Ieri, în comuna Ciupercenii Noi, poliţiştii au depistat în trafic pe P. VERONEL, de 18 ani, din localitate, care  conducea fără a poseda permis şi  sub influenţa băuturilor alcoolice, un autoturism  Dacia 1307.  Testele efectuate cu aparatul etilotest au indicat o concentraţie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.  I s-a întocmit dosar penal .
           

    

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS