14.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞedinţă de negociere pentru privatizarea Automobile Craiova

Şedinţă de negociere pentru privatizarea Automobile Craiova

Comisia de privatizare a Automobile Craiova a supus spre aprobare Guvernului României în şedinţa de miercuri, 1 august, un Memorandum prin care a solicitat finalizarea tranzacţiei printr-o lege specială şi mandatarea Comisiei în a desfăşura negocierile din această perspectivă.
Ca urmare a mandatului primit de la Executiv, comisia de privatizare, avocaţii AVAS în negocierea contractului, firma Ţucă, Zbîrcea şi Asociaţii, precum şi avocaţii companiei Ford, firma Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, s-au întâlnit vineri, 3 august, pentru a discuta principalele elemente ale tranzacţiei ce vor fi cuprinse în actul normativ.
Următoarea şedinţă de negociere va avea loc marţi, 7 august 2007, la sediul AVAS, când vor fi continuate discuţiile cu privire la conţinutul actului normativ.
În cadrul aceleiaşi şedinţe Comisia de privatizare a solicitat ofertanţilor îmbunătăţirea ofertei financiare.
Menţionăm că până în prezent comisia nu deschis oferta financiară depusă de compania Ford, iar solicitarea de îmbunătăţire a ofertei a fost cerută potenţialului cumpărător conform prevederilor legislaţiei în domeniul privatizării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS