15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrefectul de Braşov intră în concediu de maternitate

Prefectul de Braşov intră în concediu de maternitate

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative, Victor Paul Dobre, a învestit astăzi în funcţie noul prefect al Braşovului, Adriana Donţu, dar numai pentru trei luni, deoarece noul prefect va intra în concediu de maternitate, informează NewsIn.
Ministrul Dobre a fost prezent la Braşov pentru al înlocui pe Aurelian Lonard Danu din funcţia de prefect cu Adriana Donţu. Secretarul de stat nu a dorit să explice întocmai motivaţia pentru care Danu a fost retogradat. „Este vorba doar de dinamică administrativă. Înalţii funcţionari publici trebuie să se obişnuiască cu astfel de schimbări. Nu este vorba de o măsură politică, ci pur administrativă. Înalţii funţionari publici se subordonează Guvernului”, a spus reprezentantul MIRA.
La rândul său, noul prefect, Adriana Donţu, a apreciat că va fi nevoie de o muncă în echipă, ca şi până acum, pentru a păstra linia care a fost începută. „Voi demonstra performanţă, dar numai dacă vom lucra în echipă”, a conchis noul prefect. Adriana Donţu, soţia unui consilier judeţean liberal se va retrage din funcţia de prefect după trei luni, când va intra în concediul prenatal şi ulterior post natal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS