30.9 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCEZ Vânzare optimizează sistemul informatic

CEZ Vânzare optimizează sistemul informatic

Pentru a îmbunătăţi serviciile care vă sunt oferite, compania de furnizare a energiei electrice CEZ Vânzare demarează în luna august un amplu proces de optimizare al sistemului informatic. Urmare acestui proces, începând cu data de 15 august 2007 se va întrerupe activitatea de facturare pentru o scurtă perioadă de timp.
Pentru clienţii casnici, urbani şi rurali, în perioada 1 august – 15 august vor fi emise facturi de regularizare a consumurilor înregistrate. Aceste facturi vor fi primite începând cu a doua jumătate a lunii august. Următoarea factură pe care o veţi primi, va fi după implementarea noului sistem informatic.
În ceea ce priveşte clienţii agenţi economici, aceştia vor primi în luna august facturile de regularizare a consumurilor înregistrate în luna iulie. În luna august nu se vor mai emite facturi de prezumat aferente consumurilor din luna respectivă. Următoarea factură care le va fi emisă va fi după implementarea noului sistem informatic şi va reprezenta regularizarea consumurilor înregistrate în luna precedentă.
Pentru că modelul afacerii CEZ Vânzare este creşterea valorii clientului şi urmăreşte satisfacerea nevoii acestora prin vânzarea de produse şi servicii energetice la un înalt nivel competitiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS